C vitamin 1000 mg

C vitamin

C vitamin 1000 mg

Miért kell C vitaminból legalább 1000 mg naponta s hol találhatjuk a legolcsóbb c vitamin árakat ?


Először is oszlassuk el a régi tévhiteket!

Rövid, tényekkel alátámasztott lényegretörő válasz a Summa Cum Laude, azaz kítűnő diplomával végzett Dr. Lenkei Gábor orvostól az 5 perces videoban. Nézd meg most!
Még most is vannak olyan emberek, akik szerint a nagy mennyiségű C-vitamin fogyasztása teljesen felesleges, mivel úgysem tudja a szervezetünk hasznosítani, felszívni. A felesleges mennyiséget pedig leengedjük a mellékhelységben, drága vizelet formájában. Sőt, akár le is terheljük vele a vesét. A jelenlegi vizsgálatok szerint ez így nem igaz, a régi hiedelmek ellenkezőjét mutatják a kutatási eredmények. A C-vitamin egy része valóban kiválasztódik a vizelettel, de nagyon jó védelmet biztosít a húgyutaknak, védelmet nyújt a húgyhólyag elrákosodása ellen. A felszívódásról pedig csak annyit, hogy ugyan egyetlen anyag sem képes tökéletesen megemésztődni és hasznosulni, de egy nagyobb dózisból mindenképpen többet tudunk felvenni, mint egy kisebb mértékű fogyasztás esetén. A felszívódás hatásfoka több tényezőtől függ: a gyomor és bélrendszerünk állapota, az éppen fogyasztott táplálékok összetételétől és minőségétől. Rostban gazdag, gyümölcsös-zöldséges táplálkozással elősegítjük az emésztést, míg a zsíros, nehéz ételek lassítják az emésztést. Ugyanilyen káros és negatív hatást gyakorolnak az élelmek felszívódására a tartósítószerek és különféle adalékok, ízesítő anyagok, állományjavítók, mesterséges színezékek, és egyéb anyagok. Lehetőleg minél kevésbé feldolgozott élelmiszert fogyasztunk, azt annál jobban tudja hasznosítani a szervezetünk, illetve a C-vitamin és más vitaminok is kevésbé fognak sérülni a feldolgozás folyamán. Van aki kevesebb C-vitaminnal is egészséges tud maradni, míg másoknak több aszkorbinsavra van szüksége. Valahogyan pótolni kell a napi dózist, mert vízoldékony és folyamatosan kiürül a szervezetből, de nem mindegy ezt milyen módon és időközönként tesszük. A saját egészségünk érdekében, érdemes erre odafigyelni.

C vitamin
A legolcsóbb C vitamin:
8 Ft / gramm !

Körülnéztünk mindenhol, offline és online is.
<<--- Itt az BijoBolt.hu-nál a legolcsóbb a 400 grammos por formájú C Vitamin!
+ a házhozszállítása is INGYEN van!

A legtöbb helyen 20-40 HUF / grammnál kezdődnek a
c vitaminok, még ott is, ahol amúgy olcsónak számít!
Ne hidd el, nézz utána és számold ki az árakat grammra!

VIGYÁZZ: A patikákban és egyes helyeken pofátlanul méregdrágán, akár többszáz forintért is adják a c vitamin grammját!

Tudom, hihetetlen, de tényleg így van. Ezért a lényeg, hogy számold ki mindenhol az árakat gramm-ra. Még ha elég lenne 60 mg naponta, akkor is eszméletlen nagy pofátlanság ennyi pénzt elkérni szegény egészségre vágyóktól, ha a nagy mennyiségű vitaminokat árusító helyeken 20-30 HUFért is megkaphatjuk grammját.

Ezen fenti készítmény por formája révén nem tartalmazza a tablettákat általában összeragasztó anyagokat. Vízben teljes mértékben feloldódik, így a felszívódás tökéletes, a fogyasztás kényelmes. Adagolni is könnyen lehet izlés szerint. Ráadásul ugye ez a legolcsóbb is és 5000 HUF-tól ingyenes a szállítás. Szerintem ideális választás a jelenleg kapható c vitaminok közül.


Miért kell legalább 1000 mg C vitamin naponta?

Hol találhatjuk a legolcsóbb c vitamin árakat ?
Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresésOsszd meg Te is tapasztalataidat a C vitaminnal kapcsolatban!
C vitamin