C vitamin pezsgőtabletta

C vitamin

C vitamin pezsgőtabletta

Milyen c vitamin pezsgőtabletták vannak a piacon jelenleg? Melyiket éri meg választani? Vajon megéri?

FONTOS: Nem a márkát kell nézni, hanem, hogy a pezsgőtablettában lévő tényleges c vitamin mennyiség vajon mire elegendő és mennyibe kerül!

Például a Béres C vitamin pezsgőtablettában 60 mg van tablettánként. Ezt ha beszorozzuk a 20 db tablettával, akkor kökemény 1,2 grammra jön ki az egész sokszáz forintos termék ára.
Így kb 400 HUF-t dobhatunk ki grammjáért, bár van ahol 1 gramm 9 forintba kerül, de végül is van aki szereti elpezsegtetni fölöslegesen a pénzét, mert olyan jól nézett ez ki a nagy hatású reklámokban.

Felejtsük el az efféle nevetséges átveréseket és nézzük azokat a megoldásokat, amikkel már kezdhetünk is valamit az értelmetlen pénzpazarláson és tudatunk megnyugtatásán kívül, elhivvén azt mintha tettünk volna valamit saját és szeretteink egészségéért.
Igazából ahhoz, hogy a c vitaminnak TERÁPIÁS hatása is legyen, sehogy nem elég pár miligramm, csak grammok mérésével lehet ilyet kiváltani.

Vannak már életképesebb mennyiségeket is tartalmazó pezsgőtabletták, például ami már 1 egész grammot is tartalmaz, viszont mennyibe kerül?

Utánajártunk, és úgy kb 57-77 HUF körül mozognak. Ez már sokkal jobb a 400 Forinthoz képest, viszont miért várnánk arra, hogy elpezsegjen megint fölöslegesen a pénzünk mikor egy teában akár citromlé helyett elkeverve 9 forintért rakhatunk bele ilyet is akár.


C vitamin
A legolcsóbb C vitamin:
8 Ft / gramm !

Körülnéztünk mindenhol, offline és online is.
<<--- Itt az BijoBolt.hu-nál a legolcsóbb a 400 grammos por formájú C Vitamin!
+ a házhozszállítása is INGYEN van!

A legtöbb helyen 20-40 HUF / grammnál kezdődnek a
c vitaminok, még ott is, ahol amúgy olcsónak számít!
Ne hidd el, nézz utána és számold ki az árakat grammra!

VIGYÁZZ: A patikákban és egyes helyeken pofátlanul méregdrágán, akár többszáz forintért is adják a c vitamin grammját!

Tudom, hihetetlen, de tényleg így van. Ezért a lényeg, hogy számold ki mindenhol az árakat gramm-ra. Még ha elég lenne 60 mg naponta, akkor is eszméletlen nagy pofátlanság ennyi pénzt elkérni szegény egészségre vágyóktól, ha a nagy mennyiségű vitaminokat árusító helyeken 20-30 HUFért is megkaphatjuk grammját.

Ezen fenti készítmény por formája révén nem tartalmazza a tablettákat általában összeragasztó anyagokat. Vízben teljes mértékben feloldódik, így a felszívódás tökéletes, a fogyasztás kényelmes. Adagolni is könnyen lehet izlés szerint. Ráadásul ugye ez a legolcsóbb is és 5000 HUF-tól ingyenes a szállítás. Szerintem ideális választás a jelenleg kapható c vitaminok közül.


Miért kell legalább 1000 mg C vitamin naponta?

Hol találhatjuk a legolcsóbb c vitamin árakat ?
Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresésOsszd meg Te is tapasztalataidat a C vitaminnal kapcsolatban!
C vitamin