Csipkebogyó C vitamin

C vitamin

Csipkebogyó C vitamin

A csipkebogyó segíti a C vitamin felszívódását, ahogy a legtöbb gyümölcs.

Ezért érdemes ezért különféle gyümölcsökkel együtt fogyasztani a c vitamint, azonban azt nem árt mérlegelni, hogy az olyan helyeken ahol alapból raknak a napi c vitamin adagolás mellé még bele valami felszívódást segítő anyagot, pl. csipkebogyót az vajon megéri-e?

A lényeg, hogy a c vitamin árakat mindig ugyanazon mennyiségre, tehát pl. grammra kell kiszámolni. Aztán ha nem többszöröse a csipkebogyós c vitamin grammja a csipkebogyó nélküli c vitaminénak, akkor lehet érdemes azt választani, viszont ha sokszorosa az ár, akkor azon az áron már akár több adag gyümölcsöt is tudunk venni minden egyes nap a valódi napi c vitamin szükséglet mellé, ami már jóval inkább segíti a felszívódást mint néhány miligramm csipkebogyó.
Aztán ehhez még hozzá jön az is, hogy a tablettákkal se kell bajlódni, és egy kis bio gyümölcslében / turmixban méginkább hatékony a felszívódás ha pl. az alábbi 400 g-os legolcsóbbik féle c vitaminból adagoljuk (aminek hihetetlen olcsósága miatt marad még pénz sok gyümölcsre is).
Persze ez csak egy tipp. ;)

C vitamin
A legolcsóbb C vitamin:
8 Ft / gramm !

Körülnéztünk mindenhol, offline és online is.
<<--- Itt az BijoBolt.hu-nál a legolcsóbb a 400 grammos por formájú C Vitamin!
+ a házhozszállítása is INGYEN van!

A legtöbb helyen 20-40 HUF / grammnál kezdődnek a
c vitaminok, még ott is, ahol amúgy olcsónak számít!
Ne hidd el, nézz utána és számold ki az árakat grammra!

VIGYÁZZ: A patikákban és egyes helyeken pofátlanul méregdrágán, akár többszáz forintért is adják a c vitamin grammját!

Tudom, hihetetlen, de tényleg így van. Ezért a lényeg, hogy számold ki mindenhol az árakat gramm-ra. Még ha elég lenne 60 mg naponta, akkor is eszméletlen nagy pofátlanság ennyi pénzt elkérni szegény egészségre vágyóktól, ha a nagy mennyiségű vitaminokat árusító helyeken 20-30 HUFért is megkaphatjuk grammját.

Ezen fenti készítmény por formája révén nem tartalmazza a tablettákat általában összeragasztó anyagokat. Vízben teljes mértékben feloldódik, így a felszívódás tökéletes, a fogyasztás kényelmes. Adagolni is könnyen lehet izlés szerint. Ráadásul ugye ez a legolcsóbb is és 5000 HUF-tól ingyenes a szállítás. Szerintem ideális választás a jelenleg kapható c vitaminok közül.


Miért kell legalább 1000 mg C vitamin naponta?

Hol találhatjuk a legolcsóbb c vitamin árakat ?
Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresésOsszd meg Te is tapasztalataidat a C vitaminnal kapcsolatban!
C vitamin