Legjobb C vitamin

C vitamin

Legjobb C vitamin

Milyen szempontok alapján érdemes megkeresni a legjobb c vitamint?

A c vitamin az c vitamin. Azaz a molekula - az aszkorbinsav - minden c vitamint tartalmazó ehető dologban teljes mértékben ugyanaz. A felszívódást és a hasznosulást persze befolyásolhatják egyéb jelen lévő anyagok, viszon mivel oly NAGY MÉRTÉKŰ ELTÉRÉSEK vannak árban a különféle csudinak beállított készítményeknél (azaz nagyságrendekkel drágábbak mint amennyit ténylegesen megérnek), ezért érdemes csak c vitaminból a legolcsóbban venni, majd ezt az aktuális napi gyümölccsel együtt folyasztani így a felszívódás és az értük kiadott pénz is a lehető legoptimálisabb lesz.

Valójában a c vitaminnak úgy kéne otthon állni kilós kiszerelésben mint a cukornak. Én teába, limonádéba citromlé helyett is pár grammot szoktam adagonként önteni, gyümi mellé s nem csak jól adagolható, nem kell tablettákkal szenvedni, de így még a felszívódás és az árérték arány is a legjobb ;)

C vitamin
A legolcsóbb C vitamin:
8 Ft / gramm !

Körülnéztünk mindenhol, offline és online is.
<<--- Itt az BijoBolt.hu-nál a legolcsóbb a 400 grammos por formájú C Vitamin!
+ a házhozszállítása is INGYEN van!

A legtöbb helyen 20-40 HUF / grammnál kezdődnek a
c vitaminok, még ott is, ahol amúgy olcsónak számít!
Ne hidd el, nézz utána és számold ki az árakat grammra!

VIGYÁZZ: A patikákban és egyes helyeken pofátlanul méregdrágán, akár többszáz forintért is adják a c vitamin grammját!

Tudom, hihetetlen, de tényleg így van. Ezért a lényeg, hogy számold ki mindenhol az árakat gramm-ra. Még ha elég lenne 60 mg naponta, akkor is eszméletlen nagy pofátlanság ennyi pénzt elkérni szegény egészségre vágyóktól, ha a nagy mennyiségű vitaminokat árusító helyeken 20-30 HUFért is megkaphatjuk grammját.

Ezen fenti készítmény por formája révén nem tartalmazza a tablettákat általában összeragasztó anyagokat. Vízben teljes mértékben feloldódik, így a felszívódás tökéletes, a fogyasztás kényelmes. Adagolni is könnyen lehet izlés szerint. Ráadásul ugye ez a legolcsóbb is és 5000 HUF-tól ingyenes a szállítás. Szerintem ideális választás a jelenleg kapható c vitaminok közül.


Miért kell legalább 1000 mg C vitamin naponta?

Hol találhatjuk a legolcsóbb c vitamin árakat ?
Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresésOsszd meg Te is tapasztalataidat a C vitaminnal kapcsolatban!
C vitamin