Miben van C vitamin?

C vitamin

Miben van C vitamin?

Íme pár főbb példa arra, hogy miben van c vitamin:

Gránátalma, Citrom, Paprika, Kiwi, Narancs, Citrusfélék, Bodza, Málna, Sárgarépa, Hagyma, Paraj, Brokkoli, Zöldborsó, Karalábé, Spárga, Káposzta, máj, Szeder, Szójabab (tofu), Burgonya, Paradicsom, Alma, Zöldpaprika, friss zöldségek, salátafélék, kelvirág, Burgonya, Csipkebogyó.


A tárolására, felhasználására ügyelni kell, mert hosszú tárolás során, mélyhűtésben, illetve főzésnél elveszik a C-vitamin nagy része.
A paprika leszedése után egy nappal akár a felét is elvesztheti, a krumpliból fél év alatt teljesen eltűnhet, de az almánál is pár hónap alatt a harmadára csökkenhet. Másrészt a szupermarketek plasztikdobozaiban kínált ételek több rovarirtószert, konzerválószert, káros adalékanyagot tartalmaznak, mint hasznos vitamint. Erre nagyon figyeljünk oda vásárláskor, az egészségünk függhet tőle.
Ugyanez igaz a mélyhűtött gyümölcsre, zöldségre, bár kisebb mértékben.

A C-vitamin érzékeny nem csak a főzésre, hőre, de a fényre és a szén-monoxidra is.

Az Aszpirin (Aspirin) többszörösen felgyorsítja a C-vitamin kiürülését a szervezetből, amennyiben Aszpirint szed növelje a C-vitamin bevitelt.

Ezért hasznos egyéb c vitamin forrás után nézni, főleg ha nem teljesen friss és bio tápanyagokból táplálkozik az ember, különben a c vitamin hiánya hosszútávon az egészséget nem mindig szem előtt tartó tömegtermelés miatt igencsak megdöbbentő lehet.


Praktikus megoldás lehet például ha a napi gyümölcsadag mellé teában elkeverünk egy "kis" c vitamin port ebből.:

C vitamin
A legolcsóbb C vitamin:
8 Ft / gramm !

Körülnéztünk mindenhol, offline és online is.
<<--- Itt az BijoBolt.hu-nál a legolcsóbb a 400 grammos por formájú C Vitamin!
+ a házhozszállítása is INGYEN van!

A legtöbb helyen 20-40 HUF / grammnál kezdődnek a
c vitaminok, még ott is, ahol amúgy olcsónak számít!
Ne hidd el, nézz utána és számold ki az árakat grammra!

VIGYÁZZ: A patikákban és egyes helyeken pofátlanul méregdrágán, akár többszáz forintért is adják a c vitamin grammját!

Tudom, hihetetlen, de tényleg így van. Ezért a lényeg, hogy számold ki mindenhol az árakat gramm-ra. Még ha elég lenne 60 mg naponta, akkor is eszméletlen nagy pofátlanság ennyi pénzt elkérni szegény egészségre vágyóktól, ha a nagy mennyiségű vitaminokat árusító helyeken 20-30 HUFért is megkaphatjuk grammját.

Ezen fenti készítmény por formája révén nem tartalmazza a tablettákat általában összeragasztó anyagokat. Vízben teljes mértékben feloldódik, így a felszívódás tökéletes, a fogyasztás kényelmes. Adagolni is könnyen lehet izlés szerint. Ráadásul ugye ez a legolcsóbb is és 5000 HUF-tól ingyenes a szállítás. Szerintem ideális választás a jelenleg kapható c vitaminok közül.


Miért kell legalább 1000 mg C vitamin naponta?

Hol találhatjuk a legolcsóbb c vitamin árakat ?
Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresésOsszd meg Te is tapasztalataidat a C vitaminnal kapcsolatban!
C vitamin